fbpx

Tjänster – digital marknadsföring

Underhåll och utveckling

WordPress underhåll och utvecklingstjänster – skräddarsydda lösningar för din webbplats

Ge din webbplats den omvårdnad den förtjänar med våra skräddarsydda WordPress-tjänster. Vi hjälper dig att bibehålla och förbättra din onlinenärvaro.

Anpassad WordPress-utveckling

Utöka din webbplats funktioner med plugins: WordPress plugins tillåter en stor grad av skräddarsydd funktionalitet. Oavsett om du behöver en särskild funktion eller vill integrera tredjepartstjänster, finns det oftast en plugin för det. Om inte, kan vi skapa en just för dig.

API-integrationer för sömlös funktionalitet: I dagens digitala landskap är integration mellan olika plattformar och tjänster nyckeln till en effektiv webbplats. Oavsett om det är ett bokningssystem, betalningsgateway eller något annat, kan vi hjälpa till med att integrera dessa tjänster via API:er för en smidig användarupplevelse.

Skapande och anpassning av teman: Utöver plugins kan vi hjälpa till med att skapa eller anpassa WordPress-teman. Ett bra tema är grunden för webbplatsens design och användarupplevelse. Vare sig du behöver ett helt nytt tema skapat från grunden eller bara vill göra några förbättringar på ditt nuvarande tema, har vi kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig.

Pålitligt WordPressunderhåll

När du väljer att arbeta med oss får du tillgång till en partner som förstår vikten av en välfungerande webbplats. Vi ser till att din webbplats fungerar smidigt och är optimerad för både besökare och sökmotorer. Våra tjänster inkluderar:

  • Åtkomst till verktyg av bra kvalitet: Dra nytta av marknadsledande verktyg som Elementor för sidbyggnad, iThemes Security för webbplatsens säkerhet och WP Rocket för optimal laddningstid.
  • Månadadsservice & underhåll: Vi håller din webbplats uppdaterad genom att se till att både WordPress-kärnan och dina plugins är aktuella.
  • Regelbundna säkerhetskopior: Med både lokal och molnbaserad backup garanterar vi att din webbplatsdata är säker.
  • Teknisk övervakning: Vi övervakar din webbplats dygnet runt, upptäcker och åtgärdar brutna länkar, och ser till att du alltid kör de senaste och mest kompatibla versionerna av PHP & MYSQL.