fbpx

Tjänster

Webbdesign

Det är på hemsidan du lyfter fram dina produkter och tjänster, det är där dina kunder hittar manualer och instruktioner, och det är där du bygger upp ditt varumärke. Vi säkerställer att du ser minst lika bra ut som du är. 

Vi hjälper er att ta fram wireframes, bygga mockups och designa prototyper av er första hemsida, eller unika landningssidor för den delen. För oss är användargränssnitt och användbarhet A och O och vi uppdaterar oss konstant inom UX och UI. 

Vi använder oss uteslutande av den populära plattformen WordPress för att skapa hemsidor och då främst med sidbyggaren Elementor. Väl där bygger vi ett rent och för företaget unikt tema där du själv väljer hur lättanvänt  användargränssnittet skall vara för dig eller er personal. Behöver du en e-handelssajt installerar vi modulen WooCommerce.

WordPress (CMS)

Världens mest använda plattform för hemsidor med över 60 miljoner installationer och 33 % av de mest populära hemsidorna. Open Source.

Elementor

Den absolut mest lättanvända sidbyggaren för WordPress. Drag'n'drop, hundratals moduler, tonvis med utbildningsmaterial tillgängligt.

WooCommerce

Det mest populära WordPress-pluginet för e-handel. Det har tusentals tillgängliga plugins för de mest specifika önskemålen. Open Source.

flinga

Kontakta oss

Vill du ha en offert, bolla idéer, veta mer om våra tjänster eller bara berätta något roligt – tveka inte att kontakta oss!