fbpx

Tjänster

Webbdesign

Webbdesign som gör skillnad

Det är på hemsidan du lyfter fram dina produkter och tjänster, information om ditt företag, och det är där du bygger upp ditt varumärke. Vi säkerställer att du ser minst lika bra ut som du är.

Vi hjälper dig att ta fram wireframes, bygga mockups och designa prototyper av din första hemsida, eller unika landningssidor för den delen. För oss är användargränssnitt och användbarhet A och O och vi uppdaterar oss konstant inom UX och UI.

Vi bygger själva hemsidan på den populära plattformen WordPress. Väl där bygger vi ett rent och för företaget unik design. För att vi – och du – ska kunna bygga, skapa och ändra hemsidan så enkelt som möjlig använder vi oss av sidbyggaren Elementor och om du behöver en e-handelssajt installerar vi modulen WooCommerce.

  • Hemsidan – ofta företagets ansikte utåt. Se minst lika bra ut som du är!
  • Skapa landningssidor som säljer
  • Enkelt att använda med drag’n’drop i Elementor
  • E-handel för både små och stora företag med hundratals moduler
  • Integrera med Google Analytics – A/B testa, mät och utvärdera

WordPress

WordPress är världens mest använda plattform för hemsidor med över 60 miljoner installationer och 33 % av de mest populära hemsidorna. Open Source.

E-handel

WooCommerce är det mest populära e-handels-pluginet för WordPress med tusentals av tillgängliga plugins för de mest specifika önskemålen. Open Source.

Underhåll och utveckling

Ge din webbplats den omvårdnad den förtjänar med våra skräddarsydda WordPress-tjänster. Med vårt engagemang för kvalitet och detalj hjälper vi dig att bibehålla och förbättra din onlinenärvaro.

Elementor

Den absolut mest lättanvända sidbyggaren för WordPress. Drag'n'drop, hundratals moduler, och tonvis med utbildningsmaterial tillgängligt.