En logotyp eller kanske en webbshop? Vi fixar rubbet!​

Tjänster

Vi erbjuder allt kunden behöver för att synas: hemsida, annonsering på Google & sociala medier, SEO, lokal marknadsföring, grafisk formgivning för både digitalt och tryck. Sist men inte minst hjälper vi våra kunder att mäta och utvärdera sin närvaro på digitala medier samt offline-publikationer.

Webbdesign

Vi bygger såklart själva hemsidan i WordPress men vi hjälper även till med wire frames, mockups, UX & UI.

Grafisk formgivning

Vill ni ha en ny logotyp, grafisk profil, manual eller utveckla idéer på hur ni kan förnya er själva? Vi hjälper er från ax till limpa!

Digital marknadsföring

Vi hjälper er att synas på Google både via SEO och betald marknadsföring. Såklart är vi experter på att mäta och utvärdera. A/B tester gör vi i sömnen. Allt kan alltid bli bättre.

WordPress

Vi arbetar enbart i världens mest använda och användarvänliga CMS. Vi kan WordPress utan och innan. Vi hjälper våra kunder att säkra upp sin sajt, optimera funktionalitet och göra den snabb som en gasell.

Trycksaker

Digitalt i all ära, men inget går upp emot riktiga trycksaker – exempelvis visitkort, affischer, broschyrer, prislistor eller annonser.

Sociala medier

Det är trångt i etern så vi hjälper er att regelbundet posta engagerande inlägg på både den egna sidan samt i relevanta trådar. Självklart hjälper vi även till med annonsering.

flinga

Kontakta oss

Vill du ha en offert, bolla idéer, veta mer om våra tjänster eller bara berätta något roligt – tveka inte att kontakta oss!