fbpx

Tjänster – digital marknadsföring

SEO – Sökmotoroptimering

SEO – A och O för ditt företag

I dagens digitala landskap är sökmotorer som Google en avgörande plattform för att nå ut till både företagskunder och privatpersoner. Med nära 40 miljoner dagliga sökningar enbart i Sverige blir din närvaro på webben och din SEO-strategi alltmer kritisk. Vi fokuserar inte bara på att generera mer trafik till din webbplats utan också på att dra till oss besökare som genuint är intresserade av era tjänster och produkter.

Vårt utbud av SEO-Tjänster:

  • Optimering på sidan (On-Page): Detaljerad sökordsanalys för att finna relevanta och lönsamma sökord samt skräddarsydda innehållsstrategier för att lyfta din placering i sökresultaten.
  • Teknisk SEO: Förbättring av webbplatsens laddningstider för en optimal användarupplevelse. Granskning och optimering för mobilt användande. Korrekt implementering av Schema Markup och metataggar.
  • Externa SEO-Strategier: Byggande av kvalitativa länkar för att stärka webbplatsens auktoritet. Hantering av sociala signaler och online-recensioner.

Vårt arbetsförlopp

  • SEO-Analys: Vi inleder med en omfattande analys av din webbplats.
  • Rapportering: Du kommer regelbundet att få rapporter så att du kan följa din progress och se era resultat.
  • Handlingsplan: Baserat på vår inledande analys skapar vi en konkret handlingsplan, som vi sedan implementerar.

Var synlig där dina kunder söker

Om du saknar synlighet på Google, riskerar du inte bara att gå miste om potentiella kunder, utan dessa kan också välja dina konkurrenter istället. Vi kan hjälpa dig att förbättra din placering.