fbpx

Tjänster – digital marknadsföring

Google Ads

Lyft ditt företag med vår expertis inom Google Ads

Söker du fler kunder och större framgång på nätet? Då har du kommit rätt. Vi är inte bara en Google Ads-byrå – vi är din långsiktiga partner i den digitala världen. Häng med, så visar vi dig hur vi tillsammans kan ta ditt företag till nästa nivå.

Varför Google Ads?

Att synas på Google är idag inte en bonus; det är ett måste. Men det räcker inte med att bara vara där – du måste göra det på rätt sätt. Vi har specialiserat oss på Google Ads och har koll på alla knep för att få dig att sticka ut i bruset. Vi fokuserar på att förstå och mäta det som faktiskt skapar affärer för dig, så att du kan satsa mer på det som funkar och slippa slösa pengar.

Pengar i kassan, inte ut genom fönstret

Vem vill kasta bort tid och pengar på misslyckade kampanjer? Inte vi, och definitivt inte du. Med vår unika metod för konstant optimering och genomtänkta analyser siktar vi på att sänka dina kostnader per klick och öka antalet konverteringar. Det betyder mer försäljning för dig och bättre användning av din marknadsföringsbudget.

Vad du kan förvänta dig hos oss?

Vi använder knep och strategier som till och med Google själva lyfter på hatten för. En oslagbar fördel i den digitala djungeln.

  • Optimerade shoppingkampanjer: Vi sätter upp flera parallella kampanjer i Google Shopping, inriktade på dina storsäljare. Det ökar både synligheten och försäljningen.
  • Djupdyk i analys: Vi kartlägger noggrant hur dina besökare agerar på sajten, för att kunna finslipa både annonser och landningssidor.
  • N-gram för noggrannhet: Med N-gram analyser tar vi reda på vilka sökfraser som funkar bäst, så att vi kan justera dina annonser därefter.
  • Personliga budskap: Varje annons får en unik twist för att engagera just din målgrupp. Ingen ”one size fits all” här inte.
  • Uppdaterade strategier: Varje kvartal ser vi över och uppdaterar vår taktik, så att du alltid ligger i framkant.
  • Tydlig kommunikation: Vi går igenom allt från A till Ö i regelbunden återkoppling, så att du vet exakt hur vi jobbar och varför.