RIMFROST-symbol-white-rgb

Vi hjälper er optimera er digitala marknadsföring.

Digital marknadsföring

Vi hjälper våra kunder att ställa om till digital marknadsföring 2.0. Detta inkluderar en snygg, snabb, säker och responsiv hemsida, samt annonsering och synbarhet via Google, Facebook och andra media och kanaler. När er målgrupp börjar söka efter era produkter och tjänster ska ni synas och kunderna redan vara bekanta med ert varumärke. Vi hjälper er att lyfta ert varumärke mot utvald målgrupp och vi hjälper till att optimera för nykundsgenerering. 

 

När företagets digitala marknadsföring är optimerat och integrerat på rätt sätt är det som en anställd som arbetar dygnet runt, outtröttligt, för att generera kunder och informera om företagets produkter och tjänster. Vi ser till så ditt företag mäter rätt saker, och att de olika verktygen integrerar väl med varandra, för att skapa den perfekta symfonin. Gör mer av det som fungerar och mindre av det som inte fungerar.

Lokal marknadsföring

Få fler affärer lokalt. Syns när lokala företag letar efter era produkter och tjänster. Optimera och konfigurera för sökmotorer, Google Maps, och sociala medier.

Google Ads

Garanterad synbarhet på Google sök för dina viktigaste sökord. Skapa varumärkesigenkänning mot din målgrupp. Utnyttja Googles AI, mät och utvärdera.

Facebook Ads

Rikta annonser mot specifika målgrupper som vi väljer ur Facebooks gigantiska databas och basera dem på exempelvis intresse, ålder, plats, yrke och utbildning.

SEO (Sökmotoroptimering)

Vi skapar och optimerar innehåll baserat på de sökord som genererar flest affärer. Gratis synbarhet på Google sök för dina viktigaste sökord. Om det görs rätt.

Sociala medier

Vi hjälper till att regelbundet skapa nytt innehåll optimerat för utvalda plattformar. Vi bygger profilen och sköter ditt konto.

Webbanalys

Sätt upp Google Analytics så det mäter det som är relevant för din målsättning. Sätt upp a/b-test för att optimera hemsida och kanaler. Skapa målgrupper från data.

flinga

Kontakta oss

Vill du ha en offert, bolla idéer, veta mer om våra tjänster eller bara berätta något roligt – tveka inte att kontakta oss!