fbpx

Tjänster

Digital marknadsföring

Från strategi till genomförande

Vi lyfter din verksamhet till nya höjder genom vår omfattande strategi för digital marknadsföring. Det handlar inte bara om att ha en snygg hemsida eller annonser på nätet. Det handlar om en strategi som verkligen ger resultat.

Vad ingår i digital marknadsföring?

  • Hemsida: En snabb, säker och användarvänlig hemsida som förmedlar ditt varumärkes budskap.
  • SEO: Sökmotoroptimering för att säkerställa att du syns där dina kunder letar.
  • Annonsering: Skräddarsydda annonser via Google, Facebook och andra relevanta kanaler.
  • Content marketing: Värdefullt innehåll som engagerar dina målgrupper.
  • Sociala medier: Skapande och publicering av innehåll som hjälper till att förstärka ditt varumärke och engagera dina potentiella kunder.
  • Webbanalys: Mätning och analys för att ständigt förbättra och anpassa dina kampanjer.

Varför välja oss för din digitala marknadsföring?

När ditt företags digitala marknadsstrategi är bra optimerad, fungerar det som en medarbetare som arbetar dygnet runt. Den attraherar nya kunder, informerar om dina produkter och tjänster, samt bygger långvariga relationer.

Vi hjälper dig att:

  • Identifiera och nå ut till din målgrupp
  • Skapa synergier mellan olika digitala kanaler
  • Mäta och analysera resultat för kontinuerlig förbättring

Integrerad och optimerad

Vår styrka ligger i att se till så att alla delar i det digitala ekosystemet samspelar på bästa möjliga sätt. Vi säkerställer att du mäter det som faktiskt är viktigt, och vi hjälper till att finjustera dina strategier baserat på dessa insikter.

Effektivitet och resultat

Fokusera mer på det som fungerar och mindre på det som inte gör det. Genom att ta beslut baserade på data, kan vi tillsammans optimera för bästa möjliga ROI.

Lokal marknadsföring

Få fler affärer lokalt. Syns när lokala företag letar efter dina produkter och tjänster. Optimera och konfigurera för sökmotorer, Google Maps, och sociala medier.

Google Ads

Garanterad synbarhet på Google sök för dina viktigaste sökord. Skapa varumärkesigenkänning mot din målgrupp. Utnyttja Googles AI, mät och utvärdera.

Facebook Ads

Rikta annonser mot specifika målgrupper som vi väljer ur Facebooks gigantiska databas och basera dem på exempelvis intresse, ålder, plats, yrke och utbildning.

SEO Sökmotoroptimering

Vi skapar och optimerar innehåll baserat på de sökord som genererar flest affärer. Gratis synbarhet på Google sök för dina viktigaste sökord. Om det görs rätt.

Sociala medier

Vi hjälper till att regelbundet skapa nytt innehåll optimerat för utvalda plattformar. Vi bygger profilen och sköter ditt konto.

Webbanalys

Sätt upp Google Analytics så det mäter det som är relevant för din målsättning. Sätt upp a/b-test för att optimera hemsida och kanaler. Skapa målgrupper från data.