fbpx

Tjänster

Digital marknadsföring

Digital Marknadsföring: Från strategi till genomförande

Vi tar er verksamhet till nästa nivå med vår holistiska approach till digital marknadsföring. Det handlar inte bara om att ha en snygg hemsida eller annonser på nätet. Det handlar om en total strategi som verkligen ger resultat.

Vad ingår i Digital Marknadsföring?

  • Hemsida: En snabb, säker och användarvänlig hemsida som förmedlar ert varumärkes budskap.
  • SEO: Sökmotoroptimering för att säkerställa att ni syns där era kunder letar.
  • Annonsering: Skräddarsydda annonser via Google, Facebook och andra relevant kanaler.
  • Content Marketing: Värdefullt innehåll som engagerar era målgrupper.
  • Sociala Medier: Strategier för att förstärka ert varumärke och engagera med er publik.
  • Webbanalys: Mätning och analys för att ständigt förbättra och anpassa era kampanjer.

Varför välja oss för er digitala marknadsföring?

När ert företags digitala marknadsstrategi är rätt inställd, agerar det som en uthållig medarbetare som arbetar dygnet runt. Den tar hand om att attrahera nya kunder, informera om era produkter och tjänster, och bygger långvariga relationer.

Vi hjälper er att:

  • Identifiera och nå ut till er målgrupp
  • Skapa synergier mellan olika digitala kanaler
  • Mäta och analysera resultat för kontinuerlig förbättring

Integrerad och optimerad

Vår styrka ligger i att se till så att alla delar i det digitala ekosystemet samspelar på bästa möjliga sätt. Vi säkerställer att ni mäter det som faktiskt är viktigt, och vi hjälper till att finjustera era strategier baserat på dessa insikter.

Effektivitet och resultat

Fokusera mer på det som fungerar och mindre på det som inte gör det. Genom att ta beslut baserade på data, kan vi tillsammans optimera för bästa möjliga ROI.

Är du redo att ta steget fullt ut i den digitala marknadsföringens värld? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Lokal marknadsföring

Få fler affärer lokalt. Syns när lokala företag letar efter era produkter och tjänster. Optimera och konfigurera för sökmotorer, Google Maps, och sociala medier.

Google Ads

Garanterad synbarhet på Google sök för dina viktigaste sökord. Skapa varumärkesigenkänning mot din målgrupp. Utnyttja Googles AI, mät och utvärdera.

Facebook Ads

Rikta annonser mot specifika målgrupper som vi väljer ur Facebooks gigantiska databas och basera dem på exempelvis intresse, ålder, plats, yrke och utbildning.

SEO (Sökmotoroptimering)

Vi skapar och optimerar innehåll baserat på de sökord som genererar flest affärer. Gratis synbarhet på Google sök för dina viktigaste sökord. Om det görs rätt.

Sociala medier

Vi hjälper till att regelbundet skapa nytt innehåll optimerat för utvalda plattformar. Vi bygger profilen och sköter ditt konto.

Webbanalys

Sätt upp Google Analytics så det mäter det som är relevant för din målsättning. Sätt upp a/b-test för att optimera hemsida och kanaler. Skapa målgrupper från data.

flinga

Kontakta oss

Vill du ha en offert, bolla idéer, veta mer om våra tjänster eller bara berätta något roligt – tveka inte att kontakta oss!