fbpx

Läs lite mer

Om oss

Ett erfaret team i norra Hälsingland

Rimfrost håller till i den lilla kustorten Stocka, i norra Hälsingland, och kan stoltsera med många års erfarenhet av digital marknadsföring, webbdesign, grafisk formgivning och konsumentinsikter.

Lisa och Niclas började under hösten 2018 spåna på att ta vara på deras långa arbetserfarenheter från Bangkok respektive Stockholm för att starta en byrå där en stor del av drivkraften bestod i att driva på det lokala näringslivet.

Under sensommaren 2019 blev idén verklighet och Rimfrost Digital AB registrerades. Målet är att bygga ett företag som drivs av att få arbeta med det man älskar och samtidigt kunna hjälpa andra lokala företag. Förhoppningen är att företaget med tiden ska växa och kunna bli en arbetsgivare åt lokala talanger med drömmar om att jobba i denna spännande bransch.

Niclas Uddman

Niclas Uddman

VD & Digital Strateg

Stockholm, Bangkok, och nu Stocka. Över 20 års erfarenhet i branschen och ägare av en digital byrå i Bangkok sedan 2011. Arbetar med att optimera kunders hemsidor samt projektledning och strategi. 

Hittas ofta i ett par löparskor i trailspåren i södra Nordanstig och Hudiksvall. När jag inte gör det försöker jag få med mig barnen på hundpromenad i den vackra natur vi bor i.

Vackrast i Nordanstig

Lisa Palm

Grafisk formgivare & Webbdesigner

Född och uppvuxen i Stocka dit hon har återvänt efter 20 år på andra håll i landet. Började redan i mitten av 90-talet intressera sig för webbdesign, grafisk form och trycksaker och har efter studier arbetat i branschen sedan 2007.

Spelar gärna brädspel med vänner och familj, men det bästa som finns är att susa nedför en alptopp med skidor på fötterna.

Petra

Petra Lindgren

COPYWRITER

Uppvuxen och boende i Stockholm med en examen i marknadsföring från ett amerikanskt universitet. Det var under studierna som fascinationen för marknadsföring, och den kraft det skrivna ordet har när det är gjort på rätt sätt, uppstod. Det har nu blivit över 15 år i branschen och en lång rad texter på både svenska och engelska.

När Petra inte sitter och skriver texter trivs hon bäst på golfbanan eller på middag med vänner och familj.

Rebecca Uddman Moquist

Projektledare

Som interim marknadschef kan jag hjälpa ditt företag att utveckla och implementera marknadsföringsstrategier för att öka försäljningen och kunskapen om ert varumärke för att möta företagets övergripande mål.

Jag har lång erfarenhet av att leda i snabbväxande B2B-företag och driva transformation under turbulenta perioder av förändring och/eller snabb tillväxt vilket har utvecklat min kompetens inom organisationsutveckling och förändringsledning.

Med bred och lång erfarenhet som ledare har jag byggt framgångsrika team genom ansvar, förtroende, utveckling, gemenskap och en positiv arbetsmiljö.

Kunskapsmråden: B2B Marketing · Demand Generation · Lead Generation · Brand Awareness · Product Marketing · Digital Marketing · Leadership · Marketing Strategy · Data Analysis · CRM & Marketing Automation

Syed Ahmed

Mjukvaruingenjör

En kundfokuserad mjukvaruingenjör som kan tänka utanför boxen. Med expertis inom PHP, JavaScript, Python, NodeJs, MongoDB, Redis, Java och MySQL mm, har jag en gedigen grund inom både front-end och back-end-utveckling.

När jag inte kodar kan du kanske hitta mig när jag utforskar naturen, spelar videospel eller tar igen mina favorit-TV-program. Jag vet att ett avslappnat sinne är ett produktivt sinne och jag tar med mig samma nivå av fokus och engagemang till mitt arbete.