fbpx

Rimfrost Digital en resa från idé till verklighet

Ett erfaret team i norra Hälsingland

Rimfrost håller till i den lilla kustorten Stocka, i norra Hälsingland, och kan stoltsera med många års erfarenhet av digital marknadsföring, webbdesign, grafisk formgivning och konsumentinsikter. Lisa och Niclas började under hösten 2018 spåna på att ta vara på deras långa arbetserfarenheter från Bangkok respektive Stockholm för att starta en byrå där en stor del av drivkraften bestod i att driva på det lokala näringslivet. 

Under sensommaren 2019 blev idén verklighet och Rimfrost Digital AB registrerades. Målet är att bygga ett företag som drivs av att få arbeta med det man älskar och samtidigt kunna hjälpa andra lokala företag. Förhoppningen är att företaget med tiden ska växa och kunna bli en arbetsgivare åt lokala talanger med drömmar om att jobba i denna spännande bransch.

flinga
Niclas Uddman

Niclas Uddman

VD & Digital Strateg

Stockholm, Bangkok, och nu Stocka. Över 20 års erfarenhet i branschen och ägare av en digital byrå i Bangkok sedan 2011. Arbetar med att optimera kunders hemsidor samt projektledning och strategi. 

Hittas ofta i ett par löparskor i trailspåren i södra Nordanstig och Hudiksvall. När jag inte gör det försöker jag få med mig barnen på hundpromenad i den vackra natur vi bor i.

Vackrast i Nordanstig

Lisa Palm

Grafisk formgivare & Webbdesigner

Född och uppvuxen i Stocka dit hon nu återvänt efter 20 år på andra håll i landet. Började redan i mitten av 90-talet intressera sig för webbdesign, grafisk form och trycksaker och har efter studier arbetat i branschen sedan 2007.

Spelar gärna brädspel med vänner och familj, men det bästa som finns är att susa nedför en alptopp med skidor på fötterna.

Andreas Larsson

Andreas Larsson

Digital marknadsföring & säljchef

Har varit intresserad av IT sedan tidiga år och är utbildad inom IT och webbdesign.
Första jobbet var annonsförsäljning och har sedan dess gillat att koppla ihop klassisk försäljning med digital marknadsföring.

Det är en fröjd att arbeta i en bransch som ständigt utvecklas, samt med daglig kontakt hjälpa både gamla och nya kunder att nå deras mål.

Boy Saenchompu, WordPress Developer

Boy Saenchompu

Webbutvecklare

Webbutveckling är min passion och jag älskar att lära mig nya saker och att dela mina kunskaper vidare. Jag lever efter läran – ge aldrig upp på dina drömmar.

Semestrar gärna på nya platser med min kamera och mina vänner.

flinga

Kontakta oss

Vill du ha en offert, bolla idéer, veta mer om våra tjänster eller bara berätta något roligt – tveka inte att kontakta oss!