RIMFROST-symbol-white-rgb

Grafisk formgivning​ för ert företag

Grafisk formgivning

Vi hjälper er att kommunicera visuellt med era kunder. Vi ser till så att era trycksaker, banners, och hemsida har en enhetlig och samhörig ton. Du upplevs vara den du ser ut att vara så säkerställ att du ser lika bra ut som du är.

Logotyp

Vi hjälper små, stora och nya och gamla företag att skapa logotyper som fungerar i olika plattformar, på små och stora ytor, i tryck och digital användning. Kanske det är dags att uppdatera er existerande?

Grafisk profil

En tydlig grafisk profil är en förutsättning för att skapa enhetligt marknadsföringsmaterial som skapar igenkänning och förtroende.

Visitkort

Visitkort används inte lika frekvent idag men de få vi delar ut skall bestå och skapa intryck. Vi hjälper er med det kreativa och samspelet med er grafiska profil.

Trycksaker

Digitalt i all ära, men inget går upp emot riktiga trycksaker – exempelvis visitkort, affischer, broschyrer, prislistor eller annonser.

Annonser

Vare sig det handlar om en annons i er lokala tidning eller annonsblad, eller så kallad bannerannonsering på Google eller i sociala medier hjälper vi er!

Sociala medier

Det är trångt i etern så vi hjälper er att regelbundet posta engagerande inlägg på både den egna sidan samt i relevanta trådar. Självklart hjälper vi även till med annonsering.

flinga

Kontakta oss

Vill du ha en offert, bolla idéer, veta mer om våra tjänster eller bara berätta något roligt – tveka inte att kontakta oss!